Clue & Natural ——Mao House

PrizeOfficial Selection in Decorate (interior)
CompanyALTERNABILITY DESIGN
ArtistHanwen Wang(Harvey Wong)
CategoryProfessional
Design TeamHanwen Wang(Harvey Wong),Ruitao Xuan
Clientmaonen
Video URLView

This project is an old house renovation project. The house is located on the first floor of the community with a yard. The pipelines of the original building are exposed and not independent, and the building is lacking in excellence. In addition, Yi may respect the site, use the "round hole" exposed by the demolition of the original kitchen wall cabinet, and use this "clue" as the origin of the model to design and construct the space. In the end, we have created and presented a unique, innovative, rustic, sustainable and poetic living space with vibrant residential space for the owner.