HSIAO HSIUNG LIANG YEN SPACE·PHOTOGRAPHY PLANNING CO., LTD

Gem Box of Memories

PrizeHonorable Mention in Architecture
CompanyZoom Interior Design Studio
ArtistLeo Lin
CategoryProfessional
Video URLView

The overall design area is of 317 square meters, and located on the 16th floor of a newly building.The original curtain glass wall was converted to a greenery environment, with vertical grilled louvre window in controlling light and temperature, infusing the space with nature and liveliness, as the existing natural lighting and vista, to achieve the optimized and energy-efficient design objectives.In order to articulate the spatiality of the hard-soft duality, the materials were mainly of marble and timber of natural texture, skillfully complemented by mirror surfaces, titanium-plated metal.